Νέα / Ενήμερωση

Ενημερώθειτε για την επικείμενη δράση μας

Καλαθοσφαιρικό τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καλαθοσφαιρικό τουρνουά ΟΠΑΠ «Νεόφυτος Χανδριώτης», το οποίο διεξήχθη στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου. Το τουρνουά ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του αγαπημένου μας Νεόφυτου Χανδριώτη… ο οποίος μετά από ένα ηρωικό, αλλά συνάμα σκληρό αγώνα ενάντια στον καρκίνο, έφυγε νωρίς… σε ηλικία μόλις 22 χρόνων.

Ως Σύνδεσμος φίλων και Ατόμων με όγκους εγκεφάλου, θέλουμε να συγχαρούμε τους διοργανωτές και όλους όσοι εργάστηκαν ακούραστα για να γίνει πραγματικότητα αυτή η όμορφη πρωτοβουλία.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς οφείλουμε στην οικογένεια του Νεόφυτου Χανδριώτη για την απόφασή της να παραχωρήσει στον Κυπριακό Σύνδεσμο Φίλων και ατόμων με όγκους εγκεφάλου την εισφορά των 5.000 ευρώ που προσέφερε η ΟΠΑΠ για τον όμορφο αυτό αγώνα μνήμης και τιμής.

Ο Σύνδεσμος φίλων και Ατόμων με όγκους εγκεφάλου δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να επιτελεί ακόπιαστα το έργο του, να προσφέρει ελπίδα και χαμόγελο και να στηρίζει με κάθε μέσο τους ασθενείς με εγκεφαλικούς όγκους.

Leave a Reply